RSS
Facebook
TWITTER
Instagram

Tag: Ikan Bakar

[UPDATED] BAWAL POWER SEMPOI, CYBERJAYA

[UPDATED] BAWAL POWER SEMPOI, CYBERJAYA

Sejak kerja kat Putrajaya kalau tak ngadap makan dekat cafe office, mesti Alamanda. Tak Alamanda mesti KFC Dengkil. Lama-lama buntu kepala saya dengan member-member nak makan mana. Nak makan have-have (makanan mahal-mahal) tapi tengah bulan, tak gaji lagi. Hewhewhew. Then tiba-tiba one day terdengar cerita tentang… [ Baca seterusnya >> ]

[MAKAN-MAKAN] RESTORAN SAMBAL HIJAU, SUNGAI PENCHALA

[MAKAN-MAKAN] RESTORAN SAMBAL HIJAU, SUNGAI PENCHALA

Sejak hidup di zaman acah-acah hipster, acah-acah diet ni, susah benar nak jumpa masakan authentic Melayu. Kalau jumpa pun kebanyakan masak ala kadar, rasa cukup-cukup makan, makanan dihidang tidak bersih dan harga tak berbaloi. Sebab dah jemu sangat selera acah-acah hipster, so teringat kawan mak… [ Baca seterusnya >> ]

Mahu mendapatkan perkembangan artikel terkini melalui e-mel? Langgan di bawah: