RSS
Facebook
Instagram

Category: Hotel

W KUALA LUMPUR

W KUALA LUMPUR

Excited! Yes! Sangat teruja bila dapat peluang untuk stay di W Kuala Lumpur. Boleh dikatakan sebuah hotel baru dan facing Menara Bekembar Petronas, my inner insta-demon mula berteriak tidak sabar. As you know, W rata-rata mengenengahkan konsep modern, chic dan seni, jadi apa yang W… [ Baca seterusnya >> ]

W BANGKOK

W BANGKOK

Hurm, nak duduk kat mana ye kalau kat Bangkok dimana tak terlalu sesak, tapi public transport and 7-Eleven dokek je hanya berjarak few catwalk dari hotel? W Bangkok jawapannya! Oh, actually selama ni duduk takde pun fikir nak cari lokasi stratergik sangat. Cuma bila stay… [ Baca seterusnya >> ]

AIRBNB : INVITO HOTEL SUITES, KUALA LUMPUR

AIRBNB : INVITO HOTEL SUITES, KUALA LUMPUR

A week before raya hari tu my mom tiba-tiba ad menyatakan hasrat nak rasa duduk di condo mewah yang siap ada gym and view cantik. Maka me and my bro pun memulakan tinjauan condo yang murah untuk didiami seramai 6 orang via Airbnb. So sebabkan ni… [ Baca seterusnya >> ]

Mahu mendapatkan perkembangan artikel terkini melalui e-mel? Langgan di bawah: