RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram

Tag: Cafe Hipster

DONUTES COFFEE & CAKE, KOTA DAMANSARA

DONUTES COFFEE & CAKE, KOTA DAMANSARA

Tengah-tengah malam kadang-kadang datang la napsu nak kopi-kopi or air panas-panas. Nak ke McD, macam bosan and senantiasa penuh. Kalau ke mamak, bising and susah nak enjoy apa yang kita makan or minum. Jadi, bila terbuntu dengan perasaan feeling mengada-ngada macam tu, mula la terfikir pasal cafe […]

VCR : CAFE HIPSTERUDDIN DAN INSTAGRAM WORTHY

VCR : CAFE HIPSTERUDDIN DAN INSTAGRAM WORTHY

During weekend time spend masa dengan family kat MyTown dan Ikea Cheras, mak bertanya nak terus balik ke? Tak nak kopi-kopi dulu ke? Tak sangka mak pun dah macam kami yang muda-mudi, tak mahu pulang awal dan wajib mengopi sebelum balik rumah. Time mak nak kopi-kopi […]

[MAKAN-MAKAN] THE GARAGE KL (TGKL)

[MAKAN-MAKAN] THE GARAGE KL (TGKL)

Pernah dengar tentang The Garage KL? Rasa rata-rata mesti pernah dengar tapi tak pernah stop by kan? Maybe antara yang tak pernah datang akan terfikir mahal ke kedai tu? makanan apa je yang mereka sediakan? parking ada ke tak?  Well ini lah fungsi kami untuk […]